Investiciono Srebro – Beograd – Prodaja investicionog srebra

Prodavnica

O nama

O nama

SILVERSPACE d.o.o. kao sestrinska firma GOLDENSPACE d.o.o. Beograd, osnovan je sa primarnim ciljem da se građanima Srbije omogući da na jednostavan način i po najpovoljnijim cenama kupe INVESTICIONO SREBRO.

Poslovni model SILVERSPACE d.o.o. Beograd, zasniva se na poslovnom iskustvu i znanju osnivača i vlasnika firme Dr Dragana Dejkovića. Posle 16,5 godina rada u Centru za multidisciplinarne studije Univerziteta u Beogradu i ukupno 20 godina bavljenja klasičnim poslovima (rad za platu), Dr Dragan Dejković doneo je životnu odluku:

Prekinuti bavljenje klasičnim poslovima i naučno-istraživačkim radom,
preorijentacija na preduzetništvo i pokretanje sopstvenog biznisa.

Lično bogato poslovno iskustvo, znanje i porodičnu tradiciju u bavljenju preduzetništvom, pretočio je u strategiju poslovanja i model rada firme SILVERSPACE d.o.o. Beograd. Preko 20 godina iskustva u prodaji finansijskih proizvoda (programi životnog osiguranja, fond-polise, investicioni fondovi, FOREX, trgovina FIAT i CRYPTO valutama, investicioni dijamanti i investiciono zlato) na domaćem i inostranim tržištima, utkano je u poslovanje SILVERSPACE d.o.o.

Znanja sticanja u svim tim poslovima, od toga gotovo 16 godina bavljenja INVESTICIONIM ZLATOM, osnova su organizacije i modela rada SILVERSPACE d.o.o. Beograd.

Naš CILJ je finansijska edukacija i podizanje nivoa znanja naših građana u oblasti finansija. Na taj način oni, s jedne strane upravljaju svojom sadašnjošću, mudro štite zarađeni kapital od inflacije i uspešno planiraju svoju budućnost i budućnost svoje porodice, a s druge samostalniji su i nezavisniji od društveno-ekonomskih dešavanja u zemlji i svetu.

NISMO KLASIČNA PRODAVNICA INVESTICIONOG SREBRA!

Naši finansijski savetnici sa svakim klijentom obavljaju razgovor i predlažu finansijski model, optimalan za njega i njegovu porodicu. Ta finansijska savetovanja su protkana iskustvom, znanjem, trenutnom situacijom i prognozama stručnjaka o budućim dešavanjima u svetu i našoj zemlji.

Naše zadovoljstvo je da svaki građanin koji nas poseti i zatraži odgovarajuću informaciju, objašnjenje ili postavi pitanje, dobije odgovarajući odgovor i argumentovane činjenice, kada ode iz naših poslovnih prostorija da ima utisak zadovoljstva onim što je čuo, video ili dobio.

Ukoliko odluči da postane naš klijent i kupi INVESTICIONO SREBRO, da ima realan osećaj da je u SILVERSPACE d.o.o. Beograd, kupio ono što je želeo i što mu je zaista potrebno.