Poslovanje GOLDEN SPACE d.o.o. Beograd, zasniva se na poslovnom iskustvu i znanju osnivača i vlasnika firme Dr Dragana Dejkovića. Dr Dragan Dejković, je posle 16,5 godina rada u Centru za multidisciplinarne studije Univerziteta u Beogradu i ukupno 20 godina bavljena klasičnim poslovima (rad za platu), doneo životnu odluku:

Prekinuti bavljenje klasičnim poslovima i naučno-istraživačkim radom, odlazak u preduzetništvo i pokretanje sopstvenog biznisa.

Lično bogato poslovno iskustvo, znanje i porodičnu tradiciju u bavljenju predzetništvom, 2015. god. pretočio je u strategiju poslovanja i model rada firme GOLDEN SPACE d.o.o. Beograd. Preko 20 godina iskustva u prodaji finansijskih proizvoda (programi životnog osiguranja, fond-polise, investicioni fondovi, FOREX, trgovina FIAT i CRYPTO valutama, investicioni dijamanti i investiciono zlato) na domaćem i inostranim tržištima, utkano je u poslovanje GOLDEN SPACE d.o.o.
Znanja sticanja u svim tim poslovima, od toga preko 12 godina bavljenja samo INVESTICIONIM ZLATOM, temelj su rada GOLDEN SPACE d.o.o. Beograd.

Naš CILJ je finansijska edukacija i podizanje nivoa znanja naših građana u oblasti finansija. Na taj način oni postaju, s jedne strane samostalniji i nezavisniji od društveno-ekonomskih dešavanja, a s druge upravljaju svojom sadašnjošću i mogu da uspešno planiraju svoju budućnost i budućnost svoje porodice.

NISMO KLASIČNA PRODAVNICA INVESTICIONOG ZLATA!

Mi sa svakim klijentom (eventualnim kupcem) razgovaramo i predlažemo mu finansijski model, koji je optimalan za njega i njegovu porodičnu situaciju. Ta finansijska savetovanja su protkana iskustvom, znanjem, trenutnom situacijom i prognozama stručnjaka o budućim dešavanjima u svetu i našoj zemlji. Naša satisfakcija je da svaki građanin koji nas poseti i zatraži odgovarajuću informaciju, objašnjenje ili postavi pitanje, dobije adekvatan odgovor i argumentovane činjenice, BESPLATNO. Da, kada ode iz naših poslovnih prostorija ima utisak zadovoljstva onim što je čuo, video ili dobio. Ukoliko odluči da postane naš klijent, da ima realan osećaj da je kupio ono što je želeo, a ne da smo mu mi „prodali ono što smo hteli“.

Naša MISIJA
Zaštita kapitala građana od gubitka vrednosti u tradicionalno najsigurnijoj valuti – INVESTICIONOM ZLATU!

Naša VIZIJA
Građanima Srbije pomoći da na jednostavan način i po najpovoljnijim uslovima, kupe INVESTICIONO ZLATO (Fine Gold 999.9). Na taj način, članove svoje porodice će zaštititi u krtičnim periodima života, ekonomskim krizama i nestašicama ili vanrednim potrebama za kapitalom. Svaki ozbiljan domaćin, koji je odgovoran za egzinstenciju i budućnost članova porodice, da obezbedi REZERVNI FOND za svoju porodicu od min 100g čistog zlata.

Naš CILJ
Građanima Srbije obezbediti INVESTICIONO ZLATO po najpovoljnijim cenama.

Naša FILOZOFIJA
Svaka ekonomska kriza pogađa građane i njihove porodice. Ciklično se pojavljuje u različitim oblicima: Finansijska, Berzanska, Bankarska, Kreditna, Hipotekarna, Investiciona… i dr. Kada se udruži više kriza istovremeno, onda imamo globalnu ili ozbiljnu krizu. Tada je porodicama naročito teško, ponekada veoma komplikovano za elementarnu egzistenciju – preživljavanje.

Jedan gram čistog zlata, u istoriji UVEK je obezbeđivao nedelju dana egzistencije ili preživljavanja četvoročlanoj porodici. Jedna godina ima 52 nedelje. Znači, potrebno je za godinu dana obezbediti 50g, za dve 100g i za eventualno 3 godine 150g čistog zlata. Na ovaj način, bezbrižnije se živi, mirno spava – bez stresa i spokojno se očekuju ili dočekuju neka buduća vremena.